Categorien:

Menu:

Trouwen in de gemeente

Trouwen in de gemeente Huizen.

Bijzondere Trouwlocaties

Trouwlocatie het Tuinhuisje

Het Tuinhuisje Huizen - Trouwlocatie

Het Tuinhuisje is een unieke trouwlocatie, direct aan de hei in Huizen. Het is een officiƫle trouwlocatie van de gemeente Huizen. Voor een onvergetelijke trouwplechtigheid verzorgt Marlous Verbeek (sinds 2003 trouwambtenaar) op een persoonlijke en betrokken manier uw huwelijk, romantisch, uniek en in een besloten locatie midden in de natuur. Bij mooi weer kan er buiten worden getrouwd, in de tuin, onder de pergola of in het prieeltje; bij slecht weer is Het Tuinhuisje knus en gezellig. Na de plechtigheid kan er een toast worden uitgebracht op het bruidspaar, de bruidstaart worden aangesneden of catering conform uw wensen.

BABS Marlous Verbeek

Ook voor een herbevestiging van uw huwelijk of een jubileum is Het Tuinhuisje zeer geschikt; viert u een speciale datum of een voor u bijzonder feit? Het Tuinhuisje en Marlous Verbeek organiseren het voor u!

De locatie leent zich perfect voor het maken van mooie foto's, mede door de ligging direct aan de hei.

Zoekt u een romantische, bijzondere locatie; met een mogelijkheid om buiten of binnen uw huwelijk/ceremonieel huwelijk of herbevestiging van uw huwelijk te laten plaatsvinden... kom een kijkje nemen, u bent welkom !

Tuinhuisje Huizen - Trouwlocatie Huizen - Tuinhuisje Bussum

Voor nadere informatie:
Mail: marlousverbeek@kpnmail.nl
Tel. 035-6942787/06-53180853