Categorien:

Menu:

Bruidsjurk

Trouwen in de gemeente Arnhem.

Bruidsjurk - Bruidskleding

"De jurk van uw dromen"

D'Amore Bruidsjurken

Bij D’Amore Bruidsalon vinden wij persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit erg belangrijk. Ons team helpt je graag bij het vinden van de perfecte trouwjurk voor de mooiste dag van je leven!

Je vindt bij ons de mooiste droomjurken van onder andere Maggie Sottero, Demetrios, Cosmobella, Mori Lee, Sottero & Midley, Imogene en veel meer. Daarnaast voeren wij ons eigen label D’Amore waarbij je tot bepaalde hoogte mee kan denken met het ontwerp van je jurk.  Door grote verscheidenheid in stijlen en prijsklassen zorgen wij ervoor dat elke bruid bij ons kan slagen. Wij maken jouw bruidskleding helemaal compleet met de juiste bruidsaccessoires, inclusief lingerie, sieraden en schoenen. En onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat jouw trouwjurk als gegoten zit. We nemen uitgebreid de tijd voor elke afspraak en zorgen ervoor dat elke bruid tevreden en vol vertrouwen haar trouwdag tegemoet gaat.

Perfect match

De bruidegom kan ook bij ons terecht voor zijn trouwkostuum (vestiging Arnhem). Ook voor hem hebben we een breed assortiment trouwpakken en alles wat erbij komt kijken. We zorgen er graag voor dat jij en je aanstaande een perfect match vormen op jullie huwelijksdag. Nieuwsgierig? Jullie zijn altijd welkom in onze beide winkels. Wij staan klaar met service en advies!

D’Amore Bruidsjurken »
Uw bedrijf op deze pagina?