Categorien:

Menu:

trouwfotos

Trouwen in de gemeente Den Bosch - 's Hertogenbosch.

Trouwfotos - trouwfotograaf - trouwvideo

"Voor altijd vastgelegd"

Stijlimpuls Fotografie

Stijlimpuls Fotografie, specialist in creatieve trouwreportages & trouwalbums.

Een betaalbare, maar niet standaard trouwreportage? Dat kan al vanaf € 399,-

Fotografie is emotie vastleggen, één foto vertelt een heel verhaal. Een trouwdag bevat zoveel emoties, van een traan tot de grootste glimlach. Jullie beleving en de kleine details... de ring die net wat stroever omgaat vanwege die fijne zenuwen... de bruidegom met rode wangen als hij voor het eerst zijn aanstaande bruid in de ogen kijkt... Dat ontastbare magische wat alleen bij een bruiloft als een sluier over je heen hangt, DAT is wat huwelijksfotograaf voor mij tot een prachtberoep maakt.

Welke fotograaf kies je dan?

De juiste huwelijksfotograaf vinden is eigenlijk hetzelfde als je perfecte trouwjurk vinden. Als je tegenover die fotograaf zit, dan weet je het gewoon, dat wordt 'm.

Wat het verschil maakt tussen leuke foto’s en een beeldend verhaal waarin jullie jezelf herkennen, is de klik tussen jullie en de huwelijksfotograaf. Een fotograaf kan nog zulke mooie foto’s maken... maar als jullie elkaar niet liggen, ga je dat zeker terugzien in de foto’s. Perfecte poses zijn te forceren, maar als je niet aanvoelt hoe het bruidspaar zich voelt... zijn het slechts emotieloze plaatjes.

Of die klik er is tussen jullie en mij... ik stel altijd voor om geheel vrijblijvend eens langs te komen, om zo informeel kennis te maken. Met een kop koffie erbij kunnen jullie door de verschillende trouwalbums bladeren en vragen stellen.

Dit is waar Stijlimpuls, de Huwelijksfotografe voor staat:
 • Fotografie en beeldbewerking met zoveel enthousiasme
 • Een professionele, creatief vormgegeven reportage
 • De mogelijkheid zelf je album te maken, waarbij ik altijd hulp kan bieden of ideeën aan kan dragen
 • Of... jullie verhaal vorm laten geven met een uniek trouwalbum
 • Alle trouwfoto’s worden bewerkt op kleur en contrast
 • Jullie ontvangen alle beelden op DVD, rechtenvrij!
 • Op de DVD staat een compilatie van de mooiste momenten van jullie trouwdag
 • Beeldbewerking, een vak apart, een cadeautje om te geven, maar zeker om te maken! Hierover lezen jullie hieronder ook meer
 • Een aantal dagen na jullie bruiloft krijgen jullie een link naar een website met een groot aantal van jullie foto’s. Dit is tevens een soort van handig, kleine webwinkel voor jullie, maar ook familie en kennissen waar je allerlei leuke fotoartikelen kan bestellen tegen scherpe prijzen
 • Ik werk alleen maar met professionele apparatuur en fotografeer op gevoel en creativiteit
 • Een trouwreportage begint vanaf € 399,- (4 uur)

Elk trouwalbum is 100% uniek

Het woord 'specialist' klinkt zo over de top, dit is geen hoogmoed. Doordat ik zoveel creativiteit kwijt kan in het 'vertellen' van jullie verhaal, worden de Stijlimpuls Trouwalbums elke keer weer tot echt kostbaar bezit genoemd.

Ieder huwelijksverhaal is uniek, dus géén standaard templates en geen enkele pagina is hetzelfde. Elke bladzijde begint blanco en terwijl het verhaal in mijn hoofd verder gaat, volgt de vormgeving vanzelf. Ik heb dus ook niet 1 bepaalde stijl en omdat ieder huwelijksverhaal uniek is, past een bepaalde ‘standaard’ niet in mijn woordenlijst.

Een album is niet goedkoop, maar het is wel één van de weinige tastbare herinneringen na de bruiloft. In mijn assortiment heb ik alleen de beste kwaliteit albums, informeer gerust vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Stijlimpuls Trouwreportage »
Uw bedrijf op deze pagina?