Categorien:

Menu:

Trouwdeco

Trouwen in de gemeente Nieuwegein.

Trouwdeco - huwelijksaankleding

"De aankleding is sfeerbepalend"

Molenaar Trouwdecoratie

Een chique entree maakt jullie feest compleet! Bij Molenaar Decoration huur of koop je goedkoop aankleding voor de entree van het (ouderlijk) huis, kerk, stadhuis / gemeentehuis en / of feestzaal!

Denk hierbij aan rode, roze, witte, paarse of andere kleur loper, compleet met zilveren of gouden afzetpalen en afzetkoorden in alle kleuren! Met ballondecoraties, zoals ballonpilaren, ballonboog en / of heliumballonnen wordt de entree / zaal extra feestelijk. We hebben ook speciale wedding ballonnen met duiven / harten bedrukt (in normaal en groot formaat.

Tevens verhuren wij een videogastenboek, waar gasten een boodschap in kunnen spreken die na afloop op een dvd wordt nageleverd, een unieke herinnering aan de gasten die jullie dag mee mochten maken! En zijn er wel statafels, maar wil je die mooi afkleden, dan hebben wij statafelrokken in veel verschillende kleuren te huur.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij de foto's, bezoek onze site en / of neem contact met ons op, dan kunnen we alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een extra feestelijke dag te maken!

Tot ziens!

  • Arjan Molenaar
  • Molenaar Decoration
  • www.molenaardecoration.nl
  • Tel.: +31-30-6013042 / +31-6-23875526
    (dagelijks van 09.00 - 21.00u., donderdag na 16.00u.)
Volg ons op;
Uw bedrijf op deze pagina?