Categorien:

Menu:

Trouwmuziek

Trouwen in de gemeente.

Trouwmuziek - Feestmuziek provincie Utrecht

"Muziek is emotie"

Vioolduo speelt jullie favoriete liedje

Als je een stel vraagt wat het meest emotionele moment op hun trouwdag was, zul je vaak te horen krijgen:de muziek tijdens de ceremonie. Denk maar aan Máxima, die het voor het altaar niet droog kon houden toen ‘Adios Nonino’ werd gespeeld.

Violiste Anne en altvioliste Melanie (speelden o.a. met Marco Borsato, Nick & Simon en Het Brabants Orkest) van Duo Mélange zijn zich hier erg van bewust. Als professionele musici zijn ze geregeld getuige van zo’n bijzonder moment op een bruiloft en begrijpen ze hoe belangrijk het is voor een bruidspaar om dat moment zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom vinden ze het belangrijk dat het bruidspaar ‘hun’ liedje kan horen.

Bij een plechtige ceremonie voegen de twee violen sfeer toe, veel meer dan bijvoorbeeld muziek van een cd of iPod. En waar de meeste ensembles alleen het klassieke repertoire kennen spelen zij gelijk welk nummer uit elke stijl. Dat kan omdat ze samen werken met een arrangeur. Deze bewerkt de favoriete nummers van het bruidspaar speciaal voor hen zodat ze op viool mooi en herkenbaar klinken. Behalve persoonlijk is de muziek dus ook uniek. Ze speelden eerder muziek van de film ‘Amélie’, een Arabisch popliedje of een nummer van Marco Borsato. Dat is dus maar één keer uitgevoerd; op de bruiloft van het stel dat die nummers graag wilde horen.

Of je nu ‘Ave Maria’ of ‘Nothing Else Matters’ wil horen op je bruiloft, de dames van Duo Mélange spelen het. Meer informatie vind je op hun website Strijkduo

Uw bedrijf op deze pagina?